2024 HKSI Sport Psychology Conference "Psychological Challenge for the Paris Olympics" 6 March 2024 (Wednesday)

Hong Kong Sports Institute

Programme (as of 1 February 2024)	
Emcee: Mr. Michael Kong Moderator: Dr. Henry Li, Mr. Niu Pengcheng	
Session 1: 6 March 2024 (Wednesday) 9:00 – 13:15	
08:30 - 09:00	Registration
(30 minutes)	
09:00 - 09:15	Opening Ceremony
(15 minutes)	
09:15 - 10:15	Presentation 1 (Keynote) (Medium of Language: Mandarin)
(60 minutes)	Ms. Bi Xiaoting (China), Person in charge of the Jiangsu Institute of Sports Science
	Sports Psychology Department/ Sports Psychology Laboratory Science
	"Mental training in Team China: Practice and reflections of a frontliner in team"
10:15 – 10:30 (15 minutes)	Q & A
10:30 - 11:00 (30 minutes)	Tea Break
11:00 – 12:00 (60 minutes)	Practical Workshop 1 (Keynote) (Medium of Language: Mandarin) Ms. Bi Xiaoting (China), Person in charge, Jiangsu Institute of Sports Science Sports Psychology Department/ Sports Psychology Laboratory "How to enhance the specialization and personalization of sports psychology services"
12:00 – 13:00 (60 minutes)	<u>Presentation 2</u> (Medium of Language: Mandarin) Dr. Chen Meichi, Sport Psychologist of the Hong Kong Sports Institute "Growth from Adversity: Mental training model developed through working with elite Taiwanese athletes"
13:00 – 13:15 (15 minutes)	Q & A
13:15 – 14:45 (90 mins)	Lunch
Session 2: 6 March 2024 (Wednesday) 14:45 – 17:45	
14:45 - 15:45	Presentation 3 (Keynote) (Medium of Language: English)
(60 minutes)	Prof. Chung Yong-chul (Korea), Professor of the Sogang University
	"The present and future of Korean Sport Psychology"
15:45 - 16:00	Q & A
(15 minutes)	
16:00 - 16:30	Tea Break
(30 minutes)	Prostical Workshop 2 (Vormate) (16 diama of Inner and E di 1)
16:30 – 17:30 (60 minutes)	Practical Workshop 2 (Keynote) (Medium of Language: English)
	Prof. Chung Yong-chul (Korea), Professor, Sogang University "Soaring with a mental coach: 5-year Journey with a professional ice hockey team"
17:30 – 17:45 (15 minutes)	Q & A
17:45	End of Conference



